Boodschappendienst

Wanneer u door ziekte of een functiebeperking (tijdelijk) niet in staat bent om zelf de boodschappen in huis te halen, dan is het prettig als er iemand is die dat voor u doet of samen met u naar de winkel gaat. Soms lukt het niet om zelf zo iemand te vinden.

 
De boodschappendienst van SWMD kan u dan hierbij helpen. Een vrijwilliger, waar u eerst kennis mee maakt, doet samen met u de boodschappen of gaat voor u naar de winkel. U zorgt voor een boodschappenbriefje en geld en de vrijwilliger zorgt dat uw spullen in huis komen.

Wilt u gebruik maken van de boodschappendienst? Neemt u dan contact op met SWMD. De coördinator zoekt een vrijwilliger die bij u past en zorgt voor de kennismaking. Samen maakt u de afspraken en de vrijwilliger kan met u of voor u aan de slag.

De enthousiaste vrijwilligers van de boodschappendienst zijn betrouwbaar en er is altijd contact met de begeleider van SWMD.
U hoeft ook nooit uw pasje met pincode mee te geven. Heeft u geen contant geld in huis, dan kan de vrijwilliger u begeleiden naar de pinautomaat.

 

Informatie of aanmelden
Schipluiden of Den Hoorn
Riet Duijndam
Tel (015) 2625864
Bereikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag

Maasland
Ellen van Adrichem
Tel (010) 5918052
Bereikbaar op woensdag, donderdag en vrijdag

Aanmelden uitsluitend tussen 9.00 en 12.00 uur.

>> Begeleiding ziekenbezoek