Samen eten

Boodschappen doen en eten koken, het lijkt niets bijzonders maar als je ouder wordt, kan het een hele opgave worden. Hoe zorg je dan voor een dagelijkse warme maaltijd? Er zijn verschillende mogelijkheden om elke dag gezond en lekker te eten zonder dat u er zelf de keuken voor in hoeft. Wilt u elke dag een warme maaltijd of kiest u liever zelf wat u eet? Of vindt u het gezelliger om samen met anderen te eten? Het kan allemaal.

 

 

Gezamenlijke maaltijden in Schipluiden en Den Hoorn
Samen eten is gezelliger. In de twee dorpskernen kunt u maandelijks samen met andere senioren een maaltijd gebruiken. Graag vooraf aanmelden:
Den Hoorn – elke tweede woensdag van de maand om 12.00 uur,
Aanmelden bij mw. H. Drevijn 06-55805109
Schipluiden – elke laatste vrijdag van de maand om 12.00 uur.
Aanmelden bij mw. M. van der Vaart 06-21255765

 

Samen eten aan ‘De Dorpstafel’ in Den Hoorn
De Dorpstafel is er voor mensen die houden van gezelligheid en lekker eten.
Drie keer per maand vindt er een gezamenlijke maaltijd plaats op maandagavond om 18:00 uur, waarbij er heerlijk vers voor u wordt gekookt door een groepje enthousiaste vrijwilligers. De maaltijd kost € 12,50. U bent welkom in Kickerthoek, PWA Hof 1. Aanmelden is noodzakelijk: telefoon 015-2625864 of via info@swmd.nl

 

Restaurant in Maasland

Woont u in Maasland? Dan kunt u elke maandag en elke vrijdag terecht in het restaurant in de Singelhof. Het restaurant is geopend van 12.30-14.00 uur. Hier kunt u samen met anderen een driegangen menu gebruiken waarbij u keus heeft uit diverse gerechten. U kunt hier gewoon aanschuiven en u hoeft zich niet aan te melden. De prijs van deze maaltijden is € 10,00 per persoon. U kunt betalen in het restaurant zelf.

 

Themadiner Maasland
In Singelhof wordt ook elke tweede woensdag van de maand een themadiner georganiseerd. U kunt aan tafel vanaf 17.30 uur. De prijs van het themadiner is € 17,50 p.p. Daarvoor krijgt u een keuzemenu van drie gangen inclusief een drankje en een kopje koffie en/of thee. U moet zich aanmelden bij Peter Zwaard: 06 – 27219797. 

 

>> Boodschappendienst