Vervoer – De Mus

De Mus is een GRATIS vervoermiddel voor inwoners van Midden-Delfland die moeite hebben om zelfstandig ergens naar toe te gaan. De Mus is ontstaan uit een samenwerking tussen de gemeente Midden-Delfland, DOEL, Pieter van Foreest en Stichting Welzijn Midden-Delfland.

 

Waar rijdt De Mus:
Met De Mus kunt u binnen Schipluiden reizen en binnen Den Hoorn maar ook tussen Den Hoorn, Schipluiden en ‘t Woudt. De Mus rijdt ook naar Reinier de Graaf Gasthuis, Sophia Revalidatie Delft en zwembad Kerkpolder.
De Mus is voor alle inwoners die iets willen ondernemen, maar moeite hebben om daar te komen. Zo kunt u bijvoorbeeld naar activiteiten gaan in Kickerthoek, Windrecht of Akkerleven, naar exposities in Hodenpijl, boodschappen doen of langsgaan bij familie, vrienden en kennissen. Op deze manier kunt u blijven deelnemen, ook als u ergens niet zelf kunt komen.
Ook voor inwoners van Maasland is er een Mus. Daarmee kunt u binnen Maasland reizen en binnen Maasluis.

 

Samen ergens naar toe?
Dat kan! Er kunnen in totaal drie passagiers meerijden, dus u kunt met iemand samen gaan.

 

Wanneer rijdt De Mus?
De Mus rijdt momenteel (tot 1 september 2022) van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur.

 

Hoe kunt u reserveren?
U kunt de Mus reserveren van maandag t/m donderdag tussen 09.00 – 11.00 uur via 06 2077 8370 (er is helaas geen mogelijkheid tot het inspreken van de voice-mail).
U kunt ook een berichtje sturen via mailadres: DeMus@ggz-delfland.nl
Indien de Mus al bezet is op het tijdstip dat u wilt reserveren, kunt u samen met de telefonist zoeken naar een oplossing.