Langer thuis

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn om zo lang mogelijk thuis te blijven?
Wij hebben het voor u op een rijtje gezet.

Invisible
Maaltijden aan huis
Boodschappen doen en eten koken, het lijkt niets bijzonders maar als je ouder wordt, kan het een hele opgave worden. Hoe zorg je dan voor een dagelijkse warme maaltijd? Meer weten?
Speciale regelingen rond vervoer

Van de ene naar de andere plek komen. Als je ouder wordt of slecht ter been bent, is dat allemaal niet meer vanzelfsprekend. Er is veel mogelijk om mobiel te blijven en we hebben alle informatie voor u bij elkaar gezet. Meer weten?

Zorg aan huis

Verpleging en verzorging in de thuissituatie Meer weten?

Hulpmiddelen

Er zijn heel veel hulpmiddelen beschikbaar om u te helpen zo lang mogelijk zelfstandig, veilig en comfortabel te wonen. Wij geven hier een aantal voorbeelden, maar er is veel meer mogelijk.  Meer weten?

Vervoer - Regio Taxi

Heeft u geen eigen vervoer en is het reizen met het openbaar vervoer voor u niet geschikt? Dan kunt u gebruik maken van RegioTaxi, een openbaar vervoersysteem. Meer weten?

Vervoer - Valys

Als u een mobiliteitsbeperking heeft, is een bezoekje aan familie of een dagje uit niet vanzelfsprekend. Geeft het openbaar vervoer problemen en is de rit te lang voor de RegioTaxi? Dan is Valys mogelijk de oplossing. Meer weten?

Vervoer - Delfthopper

Wilt u vanuit Den Hoorn reizen naar Delft, Rijswijk of het Westland? Dan kunt u gebruik maken van de Delfthopper.