Maaltijden aan huis

Boodschappen doen en eten koken, het lijkt niets bijzonders maar als je ouder wordt, kan het een hele opgave worden. Hoe zorg je dan voor een dagelijkse warme maaltijd? Er zijn verschillende mogelijkheden om elke dag gezond en lekker te eten zonder dat u er zelf de keuken voor in hoeft. Wilt u elke dag een warme maaltijd of kiest u liever zelf wat u eet? Of vindt u het gezelliger om samen met anderen te eten? Het kan allemaal.


Warme maaltijden thuis bezorgd

  • Puur & (H)eerlijk kookt dagelijks een verse maaltijd, speciaal voor u! Van maandag t/m vrijdag heeft u keuze uit twee menu’s en de maaltijden worden tussen 12.00 en 13.00 uur warm bij u bezorgd. Op vrijdagmiddag kunt u koelvers maaltijden voor het weekend bezorgd krijgen. Aan u de keuze of u per dag of voor een hele week wilt bestellen. Info of bestellen bij Peter Zwaard: 06 – 27 21 97 97
  • Apetito bezorgt 7 dagen per week warme maaltijden aan huis. Dat betekent elke dag een maaltijd met een, twee of drie gangen: soep of salade, een hoofdgerecht en een nagerecht. U heeft de keuze uit 7 verschillende hoofdgerechten.
    Informatie bij Apetito 0800 – 023 29 75 (gratis nummer)

Diepvriesmaaltijden thuis bezorgd
Bij Apetito kunt u ook diepvriesmaaltijden bestellen, die u op moet warmen in de magnetron. U kunt dus zelf kiezen op welke dag en op welk tijdstip u een maaltijd gebruikt.
Informatie bij Apetito 0800 – 023 29 75 (gratis nummer)


Koelvers maaltijden aan huis, Pieter’s Pluspakket

De vrijwilligers van Pieter van Foreest bezorgen de maaltijden op twee vaste dagen in de week bij u thuis. U bewaart de maaltijden in de koelkast en warmt ze op in de magnetron.
Informatie bij Pieter van Foreest Maaltijdservice 015 – 215 28 70

Informatie over de Gezamenlijke maaltijden in Schipluiden en Den Hoorn en het Restaurant in Maasland vindt u onder de tab “Activiteiten voor senioren” en “Samen eten”.

>> Samen eten